Sorg och elegi i Eddans hjältediktning - Sävborg, Daniel (Stockholm : Almqvist & Wiksell international, 1997)
Summary.
Väitöskirja
Keywords: Edda; kansalliseepokset; kirjallisuudentutkimus; eepokset; kertomarunot; sankarit; suru; Islanti; väitöskirjat