Bellona ja Rodrigo - Waldteufel, Emil (säv.); Nortamo, Hj. (san.); Saari, Hannes (esitt.); Larsen, Willy (esitt.); Hannes Saari (tenori), Willy Larsen (harmonikka) (1927)
Sävelmä valssista Estudiantina.
Keywords: laulelmat - amerikansuomalaiset - 1920-luku