De sectis Judaeorum - Hassel, Henricus; Bång, Gustav; Kämpe, Johan; Kungliga akademin i Åbo; Royal Academy in Turku; Regia Academia Aboensis; Kuninkaallinen Turun akatemia (Aboae : excud. Joh. Kaempe, Reg. Acad. typ., [1748], 1748)
Invocatio: Favente divino numine.
Keywords: UDK:22.09; raamatunhistoria