De itinere Israëlitarum per Arabiae deserta et angelo ductore - Clewberg, Carolus Abrahamus; Colliander, Zacharias; Merckell, Jacob; Kungliga akademin i Åbo; Royal Academy in Turku; Regia Academia Aboensis; Kuninkaallinen Turun akatemia (Aboae : impressit direct. & typogr. reg. mag. duc. Finland. Jacob Merckell, [1753], 1753)
Invocatio: [hepreaa].
Keywords: UDK:22.09; raamatunhistoria