Electronic Resource Management (ERM) : Keskeiset käsitteet - Toivola, Sanna (2022)
Esitys Koha-korkeakoulu- ja erikoiskirjastojen webinaarissa 14.3.2022.
Keywords: verkkolehdet; sähköiset julkaisut; kirjastojärjestelmät; hankinta; erm; koha