Suomalaisten ja suomenruotsalaisten kansanleikkien ja kansantanssien bibliografia - Kivelä, Marjut; Karlsson, Birgitta; Rausmaa, Pirkko Liisa (1981)
S. 204-210: Kansanleikkibibliografia / Marjut Kivelä ; s. 210-215: Kansantanssibibliografia / Pirkko-Liisa Rausmaa, Birgitta Karlsson
MERGED FROM (FI-MELINDA)017392903
MERGED FROM (FI-MELINDA)018187662
MERGED FROM (FI-MELINDA)018189413
Keywords: bibliografiat -- leikit; bibliografiat -- kansantanssit