Sodan sosiaali- ja kulttuurihistoria - Kivimäki, Ville (Sotahistoriallinen aikakauskirja : Sotahistoriallisen seuran ja Sotatieteen laitoksen julkaisuja, 2019)
English summary.
Keywords: sosiaalihistoria; kulttuurihistoria; talvisota; jatkosota; socialhistoria; kulturhistoria; vinterkriget; fortsättningskriget