Mihin työelämä on menossa? : tutkimuksen näkökulmia - Heiskanen, Tuula, 1949-; Syvänen, Sirpa, 1960-; Rissanen, Tapio ([Tampere] : Tampere University Press, 2019)
Artikkelikokoelmassa etsitään vastausta kysymykseen "Mihin työelämä on menossa?" lujasti tutkimuksiin tukeutuen. Työelämän tilaan, muutoksiin ja kehittymiseen vaikuttavat monet tekijät lähtien globaaleista ilmiöistä työpaikkakohtaisiin tapahtumiin ja toimenpiteisiin. Kirja tarkastelee työelämän kehitysilmiöitä monitasoisesti kattaen niin muutoksen rakenteelliset kehityskulut, työvoimapolitiikan roolin, organisaatiokohtaiset käytännöt kuin yksilöiden kokemuksetkin. Kirjassa on vahvasti mukana hyödyntämisnäkökulma. Työelämän tutkimus tuottaa arvokasta tietoa niin työpaikoille kuin työelämäasioita käsitteleville päätöksentekijöille.
Vertaisarvioitu.
Julkaistu myös painettuna.
Internet-yhteys, WWW-selain, Adobe Reader.
Kuvailun perustana verkkoaineisto; nimeke PDF-nimiösivulta (Trepo, katsottu 4.9.2023).
Keywords: Tampereen yliopisto. -- Työelämän tutkimuskeskus; työ; työelämä; tutkimustoiminta; oppihistoria; työvoimapolitiikka; kehittäminen; stressi; työelämän suhteet; tutkimustieto; tasa-arvo; vuorovaikutus; arbete; arbetsliv; forskningsverksamhet; lärdomshistoria; arbetskraftspolitik; utveckling (verksamhet); stress; relationer i arbetslivet; jämställdhet; växelverkan; forskningsbaserad kunskap