Tarkkaturve - mataloituvien soiden tuotantomenetelmien ja laitteiden kehittäminen -Y204 - Honkanen, Jorma; Nurminen, Tuomo; Jormalainen, Risto; Laaksoharju, Teuvo; Rytkönen, Pertti; Viitanen, Jukka; Aho, Veli-Juhani; Aalto, Jouko; Kallio, Markku; Leinonen, Arvo; Tiihonen, Ismo (Projektikirja 1993-1998. Osa 2, Turpeen ja peltobiomassojen tuotantotekniikka, 1998)
Abstract: Tarkkaturve - peat production on shallow fields.
Keywords: turvetuotanto; tuotantomenetelmät; laitteet; jyrsimet