Seitsemän vapauskäsitystä : Isaiah Berlinin "positiivisen" ja "negatiivisen" vapauden kritiikki - Lagerspetz, Eerik (1998)
Abstract: Seven conceptions of liberty.
jufo
Keywords: Berlin, Isaiah; vapaus; käsitykset; aatehistoria; perusoikeudet; liberalismi; yhteiskuntafilosofia; yksilönvapaus; frihet; uppfattningar; idéhistoria; grundrättigheter; liberalism; samhällsfilosofi; individuell frihet