Gränsmarken och rikskärnan : östfinska förhållanden och opinioner såsom element i Finlands utveckling till autonom stat - Wirilander, Kaarlo (1962)
Summary.
Keywords: historia; historia; Suomi; Finland; kansallisuusaatteet