Porin kauppatori vuosina 1900-1940 - Sorvoja, Anneli (Satakunnan museo, 1975)
Summary: The market place of Pori in the year 1900-1940.
Keywords: torikauppa; historia; torghandel; Pori; Björneborg; torit : kauppa : Pori : 1900-luku; market places : trade : Pori : 1900's