Mies- ja naislääkärien palkkaerot kuntasektorilla - Vänskä, Jukka; Juutinen, Mika (Suomen lääkärilehti, 2005)
Out-of-hours consultations and referrals in Finnish health centres.
Keywords: palkkaus; lääkärit; palkkaerot; sukupuolierot; tuloerot; ansiotaso; kunnat; miehet; naiset; sukupuoli; julkinen sektori; terveyskeskukset; erikoissairaanhoito; lääkärintarkastukset; päivystys; lähetteet; avlöning; läkare; löneskillnader; könsskillnader; inkomstskillnader; lönenivå; kommuner; män; kvinnor; kön; offentliga sektorn; hälsocentraler; specialsjukvård; läkarundersökningar; jour; remisser