"Madjaarien sankarillinen kansa" : Unkarin hätä vuonna 1956 Kotimaa-lehdessä. - Kapanen, Timo (2017)
Abstract: "The heroic people of Hungary" : the agony of Hungary in 1956 in the Kotimaa newspaper.
jufo:1
Keywords: Kotimaa (sanomalehti); 1956; Unkarin kansannousu; kansannousut; lehdistö; lehdistökirjoittelu; julkinen keskustelu; historia; Ungernrevolten; folkresningar; tidningspress; tidningsskriveri; offentlig debatt; historia; Suomi; Unkari; Neuvostoliitto; Finland; Ungern; Sovjetunionen