Elokuvateatteri Imatran tulipalo 23.10.1927, asetus elokuvanäytännöistä ja huonosti käyttäytyvä yleisö - Laine, Kimmo (Lähikuva : Turun elokuvakerho ry:n jäsenlehti, 2002)
Fire at the Imatra-theatre 23rd October 1927, teh cinematograph act, and the unruly audience.
Keywords: elokuvateatterit; tulipalot; palosuojaus; paloturvallisuus; lainsäädäntö; historia; lehdistökirjoittelu; elokuva-ala; onnettomuudet; yleisö; biografer (film); eldsvådor; brandskydd; brandsäkerhet; lagstiftning; tidningsskriveri; filmbranschen; olyckor; publik; Tampere; Tammerfors; 1927; Imatra (elokuvateatteri); elokuvatyöntekijät