Esteettistä elämystä etsimässä - Tarasti, Eero (Synteesi : Suomen taidekasvatuksen tutkimusseura ry:n ja Jyväskylän yliopiston taidekasvatuksen laitoksen julkaisu, 2003)
Intuitioita ; Teko vai tapahtuma? ; Generatiiviset prosessit ; Esteettinen ja eettinen : eksistentiaalisemioottinen malli ; Esteettinen kommunikaatio
Keywords: Aesthetics; estetiikka; estetik