Valoa valtion yössä :. modernin valtion oppi Suomessa 1830-1831.. - Manninen, Juha. (2003)
Abstract: Light in the night of the state.
Light in the night of the state.
Helsingin (Aleksanterin) yliopiston filosofian professorin Johan Jakob Tengströmin (1787-1858) hegeliläinen valtio-ajattelu.
jufo
Keywords: Tengström, Johan Jakob, -- 1787-1858.; 1800-luku; 1800-talet; valtiofilosofia; valtioteoriat; poliittinen filosofia; valtio-oppi; oikeusfilosofia; professorit; valtio (instituutio); hegeliläisyys; filosofit; filosofia; kansallisvaltio; autonomian aika; statsfilosofi; statsteorier; politisk filosofi; statskunskap; rättsfilosofi; professorer; staten; hegelianism; filosofer; filosofi; nationalstat; autonoma tiden; Suomi; Finland; 1800-luku; Helsingin yliopisto