Peltilaatikosta pilariin : katsaus kirjelaatikoiden historiaan - Mankki, Elina (Tabellarius, 2000)
Resumé: Från plåtlåda till pelare : en översikt över brevlådornas historia.
Keywords: kirjelaatikot : historia : Suomi; postilaatikot : historia : Suomi