Kirjallisuutta kautta aikain : poimintoja ja muistikuvia. - Lagus, Kalevi (1985)
Summary: Book reviews in the Finnish Economic Journal 1905-1985.
Kirja-arvostelut Kansantaloudellisessa aikakauskirjassa 1905-1985.
Nimekkeen selitys: Kirja-arvostelut Kansantaloudellisessa aikakauskirjassa 1905-1985.
Keywords: historia; aikakauslehdet; historia; tidskrifter; Aikakauslehdet