Johdin -ali ja Uskali - Kalima, Jalo. (1941)
Résumé: Le suffixe -ali et Uskali.
Nimekkeen selitys: -ali-johtimen etymologiaa.
Keskustelun alku: Virittäjä 44 (1940), s. 32-37 (Kalima).
jufo
Keywords: etymologia; johtimet; nimet; suomen kieli; muoto-oppi (kielitiede); etymologi; ledare (komponenter); namn; finska; formlära (grammatik); etymology -- derivational affixes -- nomenclature -- finnish; morphology