Neuvostoliittolais-suomalainen sota - Baryšnikov, Nikolai (1989)
Summary: Soviet-Finnish War.
Keywords: 1930-luku; 1930-talet; 1939-1940; sotahistoria; talvisota; poliittinen historia; krigshistoria; vinterkriget; politisk historia; Suomi; Neuvostoliitto; Finland; Sovjetunionen