Niin on jos siltä näyttää : Runebergin kuningas, drag ja kansakunta. - Leppihalme, Ilmari (1999)
English summary: True to the eye.
Keywords: Runeberg, Johan Ludvig; Runeberg, Johan Ludvig; Runeberg, Johan Ludvig; Runeberg, Johan Ludvig; lyriikka; parodia; queer-tutkimus; kaunokirjallisuus; mieheys; maskuliinisuus; sankarit; performatiivisuus; lyrik; parodi; queer-forskning; skönlitteratur; mansrollen; manlighet; hjältar; performativitet; lyriikka -- parodia; lyric -- parody