Kuvatut kulttuurit : johdatus visuaaliseen antropologiaan - Kupiainen, Jari; Häkkinen, Liisa; Ruohonen, Ilkka; Aaltonen, Jouko; Metsola, Mirja; Dölle, Sirkku; Löfgren Autti, Mervi; Paju, Elina; Kantonen, Lea; Kantonen, Pekka; Lehmuskallio, Asko; Aleksandrov, Evgeny; et al. (Tietolipas, ISSN 0562-6129, 2017)
Summary.
Keywords: visuaalinen antropologia; suuntaukset; tutkimusmenetelmät; tutkimushistoria; elokuvaus; dokumenttielokuvat; dokumenttivalokuvaus; valokuvat; arkistoaineistot; etnografia; kenttätutkimus; tieteidenvälisyys; visuaalisuus; representaatio; visuaalinen kulttuuri; kulttuuriantropologia; tutkimus; menetelmät; elokuvataide; kuva-arkistot; antropologia; kuvaus (liikkuva kuva); merkitykset (semantiikka); visuell antropologi; inriktningar; forskningsmetoder; forskningshistoria; filminspelning; dokumentärfilmer; dokumentärfotografering; fotografier; arkivmaterial; etnografi; fältundersökning; tvärvetenskap; forskning; metoder; visualitet; representation (framställning); visuell kultur; kulturantropologi; filmkonst; bildarkiv; antropologi; filmning; betydelser (semantik); merkitykset; dokumenttivalokuvat