Kirjain kerrallaan : lukemisen ja kirjoittamisen jäljet - Clerc, Ulla; Turun historiallinen yhdistys (Turku : Aboa Vetus & Ars Nova Turun Historiallinen Yhdistys, 2015)
Letter by letter : traces of reading and writing.
Abstract: Letter by letter : traces of reading and writing.
Näyttely 6.12.2013-16.8.2015, Aboa Vetus & Ars Nova, Turku.
BTJ
BTJ AUKT/HENK +600 rg
Peri2018 ; D
Keywords: Gigi, Ragvaldus; Budde, Jöns, -- noin 1437-noin 1491.; näyttelyt; kirjoitusvälineet; kirjallistuminen; puumerkit; kirjoittaminen; lukeminen; kirjoitustaito; käsikirjoitukset; kirjapainotaito; historia; piirtokirjoitukset; keskiaika; näyttelyjulkaisut; utställningar; skrivredskap; förskriftligande; bomärken; skrivande; läsning; skrivfärdighet; handskrifter och manuskript; boktryckarkonst; historia; inskrifter; medeltiden; utställningskataloger; Suomi; Turku; Åbo; Finland; näyttelyjulkaisut; utställningskataloger