Mahdollinen kirja : kulttuurintutkimuksen 15. seminaari "Mahdolliset maailmat" Oulun yliopistossa syksyllä 2012 - Koho, Satu; Korpua, Jyrki; Rahikkala, Salla; Sandbacka, Kasimir (Oulun yliopiston humanistinen tiedekunta, 2014)
Esipuhe: Matkalla mahdollisiin maailmoihin / Satu Koho...[et al.] -- Kuvitellut mahdollisuudet ja tunteet fiktion hahmoja kohtaan / Jenni Tyynelä -- Myyttisen ja teknologisen maailman vuoropuhelu Kimmo Sanerin novellissa "Valon takana leveä matto" / Tomi Sirviö -- "Maailmoita on monia, ja omenan voi halkaista mistä kohtaa haluaa." Kontekstin heterologiaa Anu Kaipaisen romaanissa Arkkienkeli Oulussa 1808-1809 / Ilmari Leppihalme -- "Ilma on kohmeista hiliä" - paikan kokemista ja tunteiden tiloja Katja Ketun Kätilössä / Satu Koho -- Mitä tapahtui, miten tapahtui? Kertomus vaihtoehtojen, mahdollisuuksien ja todennäköisyyksien avaajana ja kyseenalaistajana / Heta Marttinen -- "Mahdolliset menneet maailmat" - kansojen ja kulttuurien alkuperää koskeva kysymys varhaismodernissa ruotsalaisessa muinaishistorian tutkimuksessa / Tero Anttila -- Retro proudly represents - kuinka luoda uusia menneisyyksiä / Tuomas Mujunen -- Aivovammautuneen muuttunut itse ja maailma / Annamaria Marttila.
Keywords: kulttuurintutkimus; myytit; kansankulttuuri; myter; folkkultur; kulturforskning