Estonia and Finland : a retrospective socioeconomic comparison - Lugus, Olev.; Vartia, Pentti, 1943-; Elinkeinoelämän tutkimuslaitos; Valtion taloudellinen tutkimuskeskus; Eesti Teaduste Akadeemia. Majanduse Instituut; Taloustieto (yhtiö) (Helsinki : Taloustieto, 1993)
Tiivistelmä.
Keywords: taloudellinen kehitys; taloushistoria; kansantalous; yhteiskuntakehitys; talous; talouselämä; sosiaalinen kehitys; elintaso; vertaileva tutkimus; taloudellinen rakenne; ekonomiskt liv; social utveckling; ekonomisk utveckling; ekonomisk historia; samhällsekonomi; samhällsutveckling; ekonomi; levnadsstandard; jämförande forskning; ekonomisk struktur; asuminen; asuminen -- Viro; kulutus; kulutus -- Viro; palvelut; palvelut -- Viro; sosiaaliturva; sosiaaliturva -- Viro; talousjärjestelmät; talousjärjestelmät -- Viro; talouspolitiikka; talouspolitiikka -- Viro; tulot; tulot -- Viro; Suomi; Viro; Finland; Estland; Estonia; Economy and business; Industrial development