Kanavat auki! : televisiotutkimuksen lukemisto - Hietala, Veijo, 1950-; Koivunen, Anu, 1967- ([Turku] : Turun yliopisto, 1997)
Kirja koostuu televisiotutkimukseen liittyvistä artikkeleista, jotka on kirjoitettu 1990-luvulla. Edustettuna on monipuolinen otos erilaisia tutkimussuuntia: narratologia, yleisötukimus, ideologiakritiikki, ohjelmistotutkimus, nais- ja miestutkimus, genreteoriat ja televisiohistoriallinen tutkimus.
Keywords: 1950-luku; 1950-talet; tutkimus; kulttuurintutkimus; televisio-ohjelmat; musiikkivideot; saippuaoopperat; katselutottumukset; naiset; kerronta; uutiset; narratologia; sarjaohjelmat; naistutkimus; miestutkimus; televisio (joukkoviestimet); julkinen keskustelu; yleisö; tiedotustutkimus; joukkoviestimet; mediatutkimus; sukupuoliroolit; viestintä; ajattelu; massmedieforskning; television (massmedier); kulturforskning; massmedier; forskning; tv-program; musikvideor; tvåloperor; tittarvanor; kvinnor; berättande; nyheter (meddelanden); narratologi; programserier; kvinnoforskning; mansforskning; offentlig debatt; medieforskning; könsroller; kommunikation; tänkande; publik; televisio; uutiset; joukkoviestintä; julkisuus; mielikuvat; journalismi; toimittajat; media; viestintä; Suomi; Finland; televisio-ohjelmatutkimus; televisiohistoriallinen tutkimus; televisiotutkimus