Metsätalouden ekologiset vaikutukset boreaalisissa havumetsissä = Effects of management on the ecological diversity of boreal forests - Haila, Yrjö, 1947-; Niemelä, Pekka, 1949-; Kouki, Jari, 1962-; Metsäntutkimuslaitos. Metsäekologian tutkimusosasto (Vantaa : Metsäntutkimuslaitos, metsäekologian tutkimusosasto, 1994)
Abstracts.
Lisäpainokset: 2. muuttam. p. 1994.
Lisäpainokset: 2. oförändr. uppl. 1994.
Lisäpainokset kansalliskokoelmassa: 2. muuttam. p. 1994
Keywords: luonnon monimuotoisuus; havumetsät; ekologia; metsäekologia; biotooppi; ekosysteemit (ekologia); metsäekosysteemit; metsiensuojelu; metsätalous; ympäristövaikutukset; boreaalinen vyöhyke; eläinekologia; taiga; kasviekologia; metsät; luonnonsuojelu; naturens mångfald; barrskogar; ekologi; skogsekologi; biotop; ekosystem (ekologi); skogsekosystem; skogsskydd (naturskydd); skogsbruk; miljöeffekter; boreala zonen; djurekologi; taiga; växtekologi; skogar; naturskydd; eläinekologia -- kasviekologia -- taiga -- boreaaliset alueet