Matkaopas (Helsinki Media Erikoislehdet, 1999)
Matkaopas -lehti tarjoaa tietoa ja aitoja matkakokemuksia. Joka numerosta löytyvät ajankohdan tuoreimmat matkaideat, matkailun uutiset ja alan eksperttien sisäpiirin vinkit.
Keywords: matkaoppaat; matkailu; matkailuala; matkailukohteet; matkat; seuramatkat; ulkomaanmatkailu; turism; turistbranschen; resmål; resehandböcker; resor; sällskapsresor; utlandsresor; lehdet; emotietue